bölüm nedir abla ayarlayalım size de bi gökdelen.. 53. kattan 150 farklı adet çaydan (evet 150 civarında farklı çay var) birini içersiniz. fakat yeme mevzunda biraz dikkatli olmanız gerekir.. mesela çubukla yiyebilir misiniz fotorafa dikkat..
[img=http://pic1.resimupload.com/r5/thumb_565379490.JPG
ayrıca öyle kolay kolay helal bulamazsınız..gerçi yengeçe filan cevaz verilmiş..tadı da çok güzelmiş böyle şekerli filan..kitin tabakasından olsa gerek..
küçük çocukların pantolonunun arkası yırtık olurmuş ki kakaları gelince anneleri hemen yolun bi kenarına çeker yaptırırlarmış..
otobüsler temizlik mevzuunda iğrenç ötesi..
he her odada ayrı ayrı klima var o başka..
mesela düşünsenize hem
Türkçe hem ingilizce hem de çince bilen kaç insan vardır yer yüzünde.. muhteşem bir şey..çok işinize yarar..dünyanın en az bilinip en çok konuşulan dillerinden biri diyebiliriz..
üniversiteler harika..her milletten insan var..ilk 500 de 15 20 tane bulunuyor.. Tıp alanında baya gelişmişler..ve amerikanın korkulu rüyaları..
komünist rejimle yönetilir gibi görülür ama aslında dünyanın en kapitalist ülkelerinden biriymiş..komunizim insanların yararına kullanılıyo..hatta ben "yaşasın komunizm" diyen abi bile duydum..
şanhay (evet böyle okunuyor) ve beijing (bu da bildiğiniz pekin) arasında bir yarış var..bu yarışa da
diğer şehirler de katılıyor.. böylece ülke ekonomik vs yönden çok çabuk güçleniyor..
en fazla müslüman bulunduruyor 150 milyon civarında..çoğu çinli.. sonra budizm geliyor sonra
diğer dinler..1 milyara yakın insan dinsiz..
türkler sevilmeyen 6 milletten biri.. ama orada bulunan 50 milyon civarındaki uygur türklerinden tiksiniyorlar dolayısıyla biz de zarar görüyoruz.. nerde karı kız tivareti uyuşturucu vs varsa bunlar başıymış..
çok çok çok fazla
bisiklet kullanılıyor..
dilde 50 000 karakter var bunların 10 000 i kullanılıyo bunu 10 000 kelime olarak düşünün.. yani 10 000 kelime için 10 000 tane saçma sapan çizilmesi ve anlaşılması çok zor olan 10 000 karakter bilmelisiniz..ayrıca öyle türkçedeki gibi konuşamazsınız efendim 4 farklı ton var.. mesela "ma" kelimesinin 30 - 40 tane anlamı var tonlamaları farklı olcak ama..çok komik ya çinliler bile anlamıyo dizilerde aynı zamanda çince alt yazı var
tahşidat çekmesini iyi bilirim..fakat çin in tahşidatı olmuyor işte olmuyor ulan ne biçim ülke ya kahretsin :s
geçen sene bu siteden birini az daha güney koreye gönderiyoduk zaten